معاون استاندار قم:

سبک زندگی دینی، مردم را از دخانیات دور می کند

سبک زندگی دینی، مردم را از دخانیات دور می کند

به گزارش لباس دونی معاون هماهنگی امور زوار استانداری قم اظهار داشت: تجربه کسانی که زندگی دینی داشته اند نشان داده است که زندگی موفق و دوری از دخانیات از دستاوردهای این مدل سبک زندگی است.


به گزارش لباس دونی به نقل از ایرنا، ابوالقاسم مقیمی یکشنبه شب در همایش تأثیر دین در کاهش اعتیاد در مدرسه علمیه معصومه اظهار داشت: این سبک زندگی غربی است که سبب می شود انسان ها به مصرف افیون کشیده شوند و ما را از زندگی سالم دور کند و متاسفانه در فضای رسانه ای ما این مدل بیشتر ترویج شده است.
وی افزود: در بیماری کرونا پژوهشی انجام شد و نتیجه این بود که کسانی که کمتر با سبک زندگی جدید مانوس هستند، درگیری کمتری به این ویروس داشتند.
معاون هماهنگی امور زوار استانداری قم با تکیه بر تأثیر سبک زندگی دینی در کاهش مصرف دخانیات اضافه کرد: بحث دیگر در عوامل موثر بر مصرف مواد مخدر، زندگی غیر دینی و متعاقبا اعتیاد والدین است؛ دور بودن خانواده از مدلهای سبک زندگی اسلامی از دیگر عوامل است.
مقیمی افزود: امروز در داخل و خارج از خانواده ها تعارضاتی وجود دارد؛ مثلاً امکان دارد ببینیم فرد در بیرون از خانواده چهره متدین دارد، اما فرزند او خلاف دین عمل کند؛ این بدین مفهوم است که احیانا در درون خانواده والدین بر خلاف آنچه در اجتماع ظاهر می شوند، رفتار می کنند.
وی خاطرنشان کرد: نکته ای که به ما مسئولین بازمی گردد، عدم سیاست گذاری و برنامه ریزی های لازم از منظر دینی برای جلوگیری از اعتیاد است؛ وقتی که تصمیمات ما با سبک زندگی دینی و عرف جامعه تناقض داشته باشد، نمی توانیم توقع داشته باشیم مردم با ما همراه بوده و گرفتار تعارضات خانوادگی و فردی نشویم.
معاون هماهنگی امور زوار استانداری قم خاطرنشان کرد: افراد ناهنجار از خلاء ما در تصمیم گیری های فرهنگی در بوستان ها و دیگر بخش ها بهره برده و به اهداف منحرفانه خود می رسند که این برمی گردد به سیاست گذاری های غلط مسئولان که به آلودگی فضا دامن می زند.
مقیمی در ادامه ضمن اشاره به مضرات استفاده از تلفن همراه برای کودکان و نوجوانان افزود: گوشیهای هوشمندی که در دسترس این گروههای سنی است، می تواند آنها را به فردگرایی و گرایش به مصرف مواد مخدر بکشد.
وی اشاره کرد: هر نقطه ای از فعالیتهای اجتماعی که با ورود جدی طلاب و حوزه های علمیه همراه بوده، کمترین صدمه و هزینه در حوزه حل مسائل اجتماعی را به همراه داشته و در عرصه هایی مانند طلاق، مشاوره، حاشیه نشینان و غیره میتوان این خدمات را مشاهده کرد.
معاون هماهنگی امور زوار استانداری قم با اعلان اینکه هم اکنون بعضی از طلاب در بدترین نقطه های قم بهترین خدمات را عرضه می دهند، ابراز کرد: ما در عرصه حاشیه نشینی طلابی را داریم که از سفره خانواده خود می زنند و در حوزه بهبود خانواده های صدمه دیده صرف می کنند.
مقیمی خاطرنشان کرد: هر جایی که جمهوری اسلامی به مردم و روحانیون تکیه کردند و هر جایی که طلاب به مسائل اجتماعی ورود کرده اند اولا با کمترین صدمه مسائل رفع شده و دوما سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی در بین مردم افرایش یافته است و این در حالیست که امروز دشمنان به دنبال اختلاف افکنی بین نظام و طلاب با مردم هستند.
وی بیان نمود: ما در دورانی که نیروی انتظامی به سبب صدمه های مراکز NA چندان موافق ادامه فعالیت آنها نبود، برای پشتیبانی از این مجموعه ها دو شرط داشتیم؛ نخست این که یک طلبه در هر مجموعه باید حضور داشته باشد تا انحرافات برنامه مشاور محور برطرف شود؛ شرط دوم هم جدا شدن جلسات مختلط خانم ها و آقایان بود.
معاون هماهنگی امور زوار استانداری قم عنوان کرد: در آن زمان ۱۲ مرکز در معاونت فرهنگی وقت شهرداری قم تاسیس و رشد بهبود یافتگان NA قریب به شش برابر شد و تمام صدمه ها به سمت مرتفع شدن حرکت کرد.


منبع:

1401/03/23
10:03:06
5.0 / 5
1326
تگهای خبر: خدمات , دامن , سفر , مدرسه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
لباس دونی