تقویت فعالیتهای فرهنگی و تربیتی در مدارس با ایده های کانون یاران
به گزارش لباس دونی، کانون یاران سراسر کشور با ثبت ۱هزار و ۹۲۷ ایده خلاق در رویداد ملی کانون یاران، گام بلندی برای تقویت فعالیتهای فرهنگی و تربیتی در مدارس برداشتند.
به گزارش لباس دونی به نقل از مهر، کانون یاران سراسر کشور با ثبت ۱هزار و ۹۲۷ ایده خلاق در رویداد ملی کانون یاران، گام بلندی برای تقویت فعالیتهای فرهنگی و تربیتی در مدارس برداشتند. این رویداد که از بهمن ۱۴۰۳ شروع شده بود، اولین مرحله خویش را در قسمت ایده پردازی در پنجم اسفند ۱۴۰۳ به پایان رساند.
محمد خیاط زنجانی دبیر کانون یاران کشور، ضمن اشاره به اهمیت این رویداد اظهار داشت: از میان ۱هزار و ۹۲۷ ایده ثبت شده در سامانه، بعد از پایش اولیه، ۵۲۸ ایده به علت امکان اجرا در بستر مدرسه و تنوع محتوایی، در چارچوب یک دفترچه برای کانون یاران ارسال شد. این ایده ها بعنوان محتوایی ارزشمند، زمینه ساز فعالیتهای خلاقانه و مؤثر در مدارس خواهد بود.
وی اضافه کرد: «کانون یاران» دانش آموزان مستعدی هستند که در کانون پرورش فکری رشد کرده و بعنوان نماینده کانون در مدارس معرفی می گردند و دانش آموزان مدارس را با فعالیتهای کانون آشنا می کنند.
دبیر کانون یاران کشور اظهار داشت: هدف اصلی کانون یاری، رشد و تعالی فعالیتهای فرهنگی و تربیتی در مدارس است. ازاین رو، در این ایده ها سعی شده تا محور اجرا، مدرسه باشد تا بتواند به رشد فعالیتهای خلاق فرهنگی در این فضا کمک نماید.
خیاط زنجانی اظهار داشت: کانون یاران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ فرصت دارند تا ایده های منتخب خویش را از میان ۵۲۸ ایده اجرایی کنند. نتایج ایده پردازی و فعالیتهای جانبی کانون یاران در مدارس، همراه با حسن اجرای ایده های منتخب، بعنوان امتیاز شرکت در رویداد ملی به حساب می آید و در تابستان ۱۴۰۴ میزبان این رویداد خواهیم بود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه افزود: خیلی از ایده های گردآوری شده، خلاقانه و مؤثر هستند و این بانک ۵۲۸ ایده ای می تواند در سال آینده هم بعنوان محتوایی مطلوب برای فعالیتهای کانون یاران در مدارس مورد استفاده قرار گیرد.
وی اضافه کرد: یکی از چالش های پیش روی کانون یاران، آشنایی نداشتن بعضی از آنها با نوع فعالیت در مدرسه بود که این رویداد بستری فراهم نمود تا کانون یاران بتوانند با انتخاب فعالیتهای متناسب با شرایط مدرسه، علایق مخاطبان و ظرفیت خود، بهمراه مربیان و کادر مدرسه، فعالیتهای فرهنگی و تربیتی مفیدی را اجرا کنند.
خیاط زنجانی در انتها اظهار امیدواری کرد که بر اساس این ایده ها، شاهد تحول و تغییر در راه حرکت کانون یاران و رشد فعالیتهای خلاق فرهنگی در مدارس باشیم.
منبع: lebasdooni.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب