گزارش لباس دونی از گیشه دو فیلم تازه اكران شده سینماها؛

استقبال از خانه پدری خیلی زود آغاز شد

استقبال از خانه پدری خیلی زود آغاز شد

لباس دونی: حدودا این یك قانون نانوشته است كه در سینمای ایران وقتی فیلمی توقیف می شود احیانا پس از رفع توقیف و اكران، در هفته های نخست خوب می فروشد. ماجرایی كه حالا برای «خانه پدری» پیش آمده است.


چهارشنبه یكم آبان ماه سال ۱۳۹۸ یعنی چیزی حدود ۹ سال پس از ساخت فیلم سینمایی خانه پدری به كارگردانی كیانوش عیاری این فیلم برای دومین بار در سینماهای سراسر كشور اكران شد. این اكران برای دومین بار هم كم حاشیه نداشت.
یعنی در حالیكه عنوان شده بود فیلم با برخی اصلاحات نمایش داده شده است اما برخی از منتقدان معتقدند بخش اصلی و صحنه خشن فیلم حذف نشده است.
حالا و از آنجائیكه خانه پدری اكران یك روزه سینماها را برای بار نخست و حوالی دی ماه سال ۹۳ تجربه كرده بود، اینبار هم با افزایش حاشیه ها علاقمندان سینمای عیاری را بر آن داشته كه زودتر به تماشای این فیلم بنشینند.
هر چند كیانوش عیاری با ساخت آثار مختلف سینمایی چون آبادانی ها، شاخ گاو، خانه به خانه، بودن یا نبودن، سفره ایرانی و بیدار شو آرزو كیفیت فیلمسازی خویش را بارها و بارها به علاقمندان هنر هفتم اثبات نموده است اما اینبار ترس از توقیف باردیگر خانه پدری سیل مخاطبان را به سمت تماشای این فیلم كشانده است.
خانه پدری اما در اولین روز نمایش در ۱۹ سالن سینما و ۱۲۰ سانس اكران ۶۶ میلیون ۳۶۲ هزار تومان فروخت تا با عنایت به میزان كم سالن ها و سانس های نمایش از این میزان مخاطب بتوان بعنوان یك استقبال خوب یاد كرد.
دیرزو پنجشنبه هم هر چند تعداد سالن های نمایش دهنده خانه پدری به ۱۱ سالن كاهش یافت و به دنبال آن سانس های نمایش هم به ۸۸ كاهش یاقت اما فروش خانه پدری بیشتر شد و ۱۲۲ میلیون و ۱۵۸ هزار تومان فروخت تا نشان دهند سینمادوستان دست از سر خانه پدری عیاری بر نیم دارند.
اما در مجموع خانه پدری با دو روز نمایش در ۱۱ سالن سینما ۱۸۸ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان فروخته است. تا در مجموع هم ۱۱ هزار و ۱۲ نفر این فیلم را به تماشا نشسته اند.
این فیلم كه قصه اتفاق های یك خانه قدیمی را از سال ۱۳۰۸ (اواخر دوره قاجار) تا ۱۳۷۹ روایت می كند با بازیگرانی همچون متین كتكی، مهدی هاشمی، شهاب حسینی و مهران رجبی، ناصر هاشمی، مینا ساداتی، نازنین فراهانی و… در چند اپیزود ساخته شده و مسائل و مشكلات زنان ایران را در هفتاد سال گذشته به تصویر كشیده است. در این فیلم ناصر هاشمی (نقش جوانی) و مهدی هاشمی (نقش میانسالی) كاراكتر اصلی این فیلم را، كه روایت زندگی اش از پانزده تا هشتاد سالگی به تصویر كشیده شده، بازی می كنند.
اما دیگر فیلمی كه همزمان با خانه پدری در سینماهای سراسر كشور اكران شده هزارتو به كارگردانی امیرحسین ترابی است كه این فیلم هم با استقبال خوبی در گیشه روبرو شده است.
هزارتو در ۲ روز نمایش خود در ۵۵ سالن سینما ۳۷۰ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان فروخته است.
شهاب حسینی، ساره بیات، غزاله نظر، پژمان جمشیدی، علیرضا ثانی فر، شیرین یزدان بخش، فریبا جدی كار، مریم معصومی و مهسا باقری بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
در خلاصه داستان هزارتو آمده است: زندگی یه هزارتووی پیچیده اس، همه آدما دنبال راهی برای فرار هستند اما فقط یه مسیر خروج وجود داره و تا موقعی كه به مركزش نرسی متوجه اش نمی شی!



منبع:

1398/08/03
14:27:16
5.0 / 5
4350
تگهای خبر: سفر , كیفیت , هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
لباس دونی