چالش های تولید لباس برای تابستان از زبان یک سازنده

چالش های تولید لباس برای تابستان از زبان یک سازنده

به گزارش لباس دونی، یک تولیدکننده لباس اظهار داشت: اگر مسؤلان در انتخاب لباس ها دقت کنند و گزینه هایی را انتخاب کنند که قابلیت تولید انبوه داشته باشند، آنگاه این لباس ها می توانند به جامعه راه پیدا کنند.



منیره شعبانی برگزیده یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: جشنواره مد و لباس می تواند پلی میان هنر طراحی لباس و صنعت باشد؛ یک راه دوستانه برای اثربخشی در تولید و ارائه لباس هایی که دغدغه مندانه طراحی می شوند و توجه به فضای اجتماعی دارند. اما غالباً مشاهده می شود که خیلی از جشنواره ها به لباس های موزه ای یا خاص توجه دارند که با نیازهای جامعه مطابقت ندارد.
وی اضافه کرد: اگر نگاهی اتخاذ شود که لباس ها بتوانند در فضای اجتماعی مورد استفاده قرار گیرند و به تولید انبوه برسند، می تواند به بهبود وضعیت پوشاک کمک نماید. هم اکنون، خیلی از انتخاب ها تنها بمنظور ارائه در موزه ها انجام شده و کمکی به جامعه نمی کنند.
شعبانی اظهار داشت: اگر رویکرد جشنواره به این صورت باشد که لباس هایی طراحی شوند که در فضای اجتماعی مورد استفاده قرار گیرند و بتوانند وضعیت پوشاک را از این هرج و مرج و بی سامانی فعلی، که نه غربی است، نه شرقی، نه هنری، و اساساً چیزی نامنظم و به هم ریخته است، نجات دهند، آنگاه برگزاری جشنواره مد و لباس فجر می تواند مفید واقع شود.
وی اضافه کرد: اگر مسئولان در انتخاب لباس ها دقت کنند و گزینه هایی را انتخاب کنند که قابلیت تولید انبوه داشته باشند، آنگاه این لباس ها می توانند به جامعه راه پیدا کنند و توسط جوانان پوشیده شوند. در غیر این صورت، مانند سالهای قبل، تنها به انتخاب چند لباس برای موزه ها محدود خواهد شد، که هیچ کمکی به حل مشکلات جامعه نخواهد کرد.
این تولیدکننده با اشاره به وضعیت پوشاک تابستان اظهار داشت: مهم ترین چالش هایی که در عرصه پوشاک تابستان داریم، نبود پشتیبانی از لباس های فرهنگی و هنری است که نادیده گرفته می شوند. اولویت های سرمایه گذاری دولت باید بر این نوع مشاغل باشد. عدم توجه به بخش تولید پوشاک، چه از نظر فرهنگی و چه اقتصادی، سبب شده رد پای هنر و فرهنگ در لباس ها ناپدید شود.
وی به مشکلاتی مانند عدم ثبات قیمت مواد اولیه اشاره نمود و اظهار داشت: این مورد چالش بزرگی برای تولیدکنندگان است. علاوه بر این باید شاهد برنامه های حمایتی از نخبه ها باشیم که امر بسیار مهمی است. اگر رسانه ها به پوشاکی که منطبق بر هنر کشور ماست، توجه نمایند، این لباس ها ارزش پیدا می کنند. همت جمعی و دیداری رسانه ها ضرورت دارد.
این برگزیده جشنواره مد و لباس فجر اظهار داشت: چالش دیگری که می خواهم به آن اشاره کنم این است که بعنوان مثال، بااینکه برنامه هایی برای پشتیبانی از نخبگان مانند پزشکان، هنرمندان و دیگر افراد برجسته وجود دارد، اما سوال اینجاست که چقدر روی این مساله مانور داده می شود؟ چقدر زمان و انرژی صرف آن می شود؟ کسی که دغدغه اش سامان بخشی به پوشاک جامعه است نیز باید دیده شود. باید برای چنین افرادی برنامه هایی ساخته شود، مورد توجه قرار گیرند و پوشیدن لباسی که منطبق با هنر و فرهنگ کشورم است، به یک ارزش تبدیل گردد. اما برای رسیدن به این هدف، نیاز است که رسانه ها نیز پای کار بیایند و همکاری کنند.
شعبانی اظهار داشت: کوشش برای زنده نگه داشتن فرهنگ و هنر کشور از تعهداتم در تولیداتم است. تحقیقات جامعه شناسی و ارتباطات دانشگاهی را به عنوان قسمتی از فعالیت هایم هستند، هرچند تا حالا حمایتی را در این سال ها شاهد نبودم.
برگزیده یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرمودند که شغل ما همچون کار جهادی است اما رسانه ها به این صورت فکر نمی کنند و کارمان را حرکت جهادی نمی دانند.

1404/01/29
11:23:18
5.0 / 5
21
تگهای خبر: جشنواره , طراحی , لباس , موزه
این مطلب لباسدونی را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

لباس دونی