جانعلی پور مطرح كرد؛

فعالان حوزه صنایع فرهنگی به صنعت وصل می شوند

فعالان حوزه صنایع فرهنگی به صنعت وصل می شوند

به گزارش لباس دونی، مدیرکل دفتر مجامع، تشکل ها و کارهای فرهنگی اظهار داشت: فعالان حوزه صنایع فرهنگی به صنعت وصل می نماییم تا بتوانند با تولیدات بیشتر در این زمینه اتفاقات مثبتی را رقم بزنند.



اسماعیل جانعلی پور مدیرکل دفتر مجامع، تشکل ها و کارهای فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اگر در عرصه صنایع فرهنگی شاهد بازار تقاضا باشیم و صنعت در کنار تولید بیاید و قرار بگیرد، به طور قطع شاهد اتفاقات بهتری در عرصه صنایع فرهنگی خواهیم بود. متأسفانه اکنون تقاضا در این زمینه کم است و شاهد تولیدات اندک هستیم البته اگر بخواهند به تولید هم بپردازند، صنعت کنارشان قرار ندارد و همه اینها یک لطمه جدی است.
وی اضافه کرد: عمده هدف در برگزاری جایزه فیروزه و ایجاد دبیرخانه صنایع فرهنگی در معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پشتیبانی از صنایع فرهنگی است. ما در جایزه فیروزه بدنبال شناسایی و معرفی صنایع فرهنگی در چهار حوزه اسباب بازی، عروسک، نوشت افزار و هدایای فرهنگی هستیم و روی این چهار حوزه تمرکز کردیم. در این دوره از جایزه فیروزه که در مرداد امسال برگزار گردید، نزدیک به یک هزار و هفتصد اثر در این چهار حوزه به دبیرخانه ارسال شد و تک آثار مورد بررسی و داوری قرار گرفت.
مدیرکل دفتر مجامع، تشکل ها و کارهای فرهنگی اظهار داشت: ما در کنار شناسایی آثار در عرصه های اسباب بازی، عروسک، نوشت افزار و هدایای فرهنگی به معرفی آنها می پردازیم و در نهایت اهتمام داریم تا تک تک این حوزه ها تقویت شوند.
وی افزود: ما تلاش مان را می نماییم تا به حمایت های مالی از تولیدکنندگان حوزه صنایع فرهنگی بپردازیم. در مرحله بعدی اهتمام مان این است تا آنها را به صنعت متصل نماییم. اتصال تولیدکنندگان به صنعت می تواند سبب ترویج این حوزه و شناساندن آنها باشد. اگر بجای پرداختن به مسائل کلان حوزه صنایع فرهنگی، روی مسائل جزئی دقت کنیم و بر آن متمرکز شویم، همه این اتفاقات می تواند به رونق بیشتر حوزه صنایع فرهنگی کمک نماید.
جانعلی پور اظهار داشت: در پشتیبانی از صنایع فرهنگی باید همه دستگاهها وارد میدان شوند؛ برای مثال وزارت صنایع مواد اولیه را تامین کند. وزارت اقتصاد مانع از قاچاق شود. رسانه ها روی شخصیت های بومی تمرکز بیشتری داشته باشد تا این شخصیت ها در قالب عروسک های ایرانی به دست فرزندان این مرز و بوم برسد. همین طور کارشناسان حوزه صنایع فرهنگی نشست های اندیشه ای و گفتمان های بیشتری را برگزار کنند. همه اینها مجموعاً به صورتی بسته حمایتی برای ارتقای حوزه صنایع فرهنگی خصوصاً اسباب بازی است.
وی اضافه کرد: در پشتیبانی از حوزه صنایع فرهنگی، آن بخشی که مربوط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، شناسایی، معرفی و پشتیبانی از تولیدکنندگان و فعالان حوزه صنایع فرهنگی خصوصاً عروسک است. ما این بخش را درحال انجام هستیم و نه فقط به شناسایی، معرفی و حمایت می پردازیم بلکه در قالب حمایتی، نهادهای حامی را به آنها وصل می نماییم. یعنی آنها را به وزارت صنایع، صنعتگران و تولیدکنندگان بزرگ وصل می نماییم و حتی به آنها مجوز مؤسسات تک منظوره فرهنگی ارائه می نماییم تا هویت یابند. در کنار اینها حمایت های مالی را هم داریم. اینها مجموعاً بسته حمایتی ما از فعالان حوزه صنایع فرهنگی محسوب می شود.
مدیرکل دفتر مجامع، تشکل ها و کارهای فرهنگی اظهار داشت: بخش دیگر پشتیبانی از فعالان حوزه صنایع فرهنگی برعهده نهادهای دیگر همچون نهادهای ناظر بر گمرگ و واردات، نظارت بر محتوای اسباب بازی های خارجی، نظارت بر تولید شأن و پشتیبانی از تولید در مواد اولیه است. دو بخش فرهنگ سازی و حمایت و صنعت در عرصه صنایع فرهنگی تفکیک ناپذیر هستند و همه اینها باید باهم در کنار هم قرار بگیرند.


منبع:

1402/06/27
10:45:25
5.0 / 5
380
تگهای خبر: دستگاه , وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
لباس دونی