شایعاتی كه پیرامون واكسن كرونا ایجاد شد؛

از ریش دار شدن زنان و دستكاری DNA تا آهن ربایی شدن!

از ریش دار شدن زنان و دستكاری DNA تا آهن ربایی شدن!

لباس دونی: هر چند که بر مبنای دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی در صورت ایجاد ایمنی ۷۰ درصدی جمعیت جهان میتوان از بحران فعلی کرونا عبور کرد، ولی برخی ها با بیان ادعاهایی چون کاشته شدن چیپ در بدن، دستکاری در DNA انسان و این اواخر آهن ربایی شدن بدن کوشش می کنند تا مردم از واکسیناسیون دوری کنند و این در شرایطی است که به قول دبیر ستاد توسعه زیست فناوری گروه های ضد واکسن همواره بوده اند و باقی خواهند ماند و اگر حتی مشکل آهن ربایی شدن بدن پس از تزریق واکسن حل شود،  در آینده گروه های ضد واکسن به شکل دیگری ادعاهایی دارند.


به گزارش ایسنا، بر مبنای اطلاعات جهانی هم اکنون تنها واکسیناسیون می تواند جان انسان ها را در مقابل ویروس کرونا حفظ کند و طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی "بازگشایی جوامع بایستی تا تأثیر واکسن همچنان با محدودیت باشد، فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و تماس هاس اجتماعی هم باید محدود باشد". علاوه بر آن شواهد علمی جهانی نشان داده است که هر چند که واکسیناسیون از ابتلای افراد به این ویروس جلوگیری نمی کند، ولی آمار فوتی های ناشی از ویروس کرونا کنترل شده است.
بر این اساس خیلی از کشورها علاوه بر تولید واکسن کرونا مبادرت به خرید بیشتر از نیاز داخلی خود کردند، بگونه ای که ۱۱.۵۲ میلیارد دوز واکسن کرونا تا انتهای ۲۰۲۱ تولید می شود که کشورها مبادرت به پیش خرید آن کردند که به این شرح است:
کشورمیزان سفارش کروناجمعیت تحت پوششکانادا۳۳۸ میلیون دوزبرای واکسینه کردن ۵ برابر جمعیت خوداتحادیه اروپا۱.۸ میلیارد دوزبرای واکسینه کردن ۳ برابر جمعیتامریکا۱.۲ میلیارد دوزبرای واکسینه کردن ۲ برابر جمعیتانگلستان۴۵۷ میلیون دوزبرای واکسینه کردن ۳.۶ برابر جمعیتاسترالیا۱۲۴ میلیون دوزبرای واکسینه کردن ۳.۶ برابر جمعیتبرزیل ۲۳۲ میلیون دوزبرای واکسینه کردن ۵۵ درصد جمعیتاتحادیه افریقا۶۷۲ میلیون دوزبرای واکسینه کردن۳۸ درصد جمعیتعربستان۳ میلیون دوزبرای واکسینه کردن ۴ درصد جمعیتاندونزی۱۹۰ میلیون دوزبرای واکسینه کردن ۳.۸ درصد جمعیتهند۱۱۶ میلیون دوزبرای واکسینه کردن ۴ درصد جمعیتهمانطور که از جدول بالا بر می آید، از ۱۱.۵۲ میلیارد دوز واکسنی که در دنیا تولید می شود، ۷.۵۵۰ میلیارد دوز واکسن توسط کانادا، اتحادیه اروپا، آمریکا، بریتانیا و استرالیا به میزان چندین برابر جمعیت خود پیش خرید شده است.
مطالعات انجام شده در کشور نشان داده است که واکسینه شدن کادر درمان باعث کاهش مرگ آنها شده است، بگونه ای که کادر درمان در رویارویی با مبتلایان به کرونا هر چند که درگیر بیماری شدند، ولی منجر به مرگشان نشده است.
علی رغم نتایج مطالعات جهانی در زمینه اثرات واکسیناسیون در کاهش مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا، برخی هستند که ادعاها و باورهای عجیبی در زمینه واکسیناسیون عرضه کردند. این باورها از عقیم شدن مردان و سقط جنین گرفته تا کج شدن صورت و این آخر هم چسبیدن فلز به بدن می شود.
این باورها بار اولی نیست که درباره واکسنی عرضه می شود، بلکه ریشه در تمدن بشری دارد. زمانی که ادوار جنر میکروب بیماری آبله گاوی را به پسری تزریق کرد و در وی مصونیت بوجود آمد و دیگر به بیماری آبله مبتلا نشد، در آن زمان افرادی به راه افتادند و ادعا کردند که تزریق این واکسن باعث خواهد شد که بخشی از بدن انسان تبدیل به حیوان شود.
باورهای نادرست واکسیناسیون
در سال ۱۲۶۴ هجری قمری با صدور فرمان مایه کوبی آبله، امیرکبیر دستور داده بود که هر کس نخواهد آبله بکوبد، باید ۵ تومان جریمه به صندوق دولت بپردازد. اما جهل و نادانی و شایعاتی که دعانویسان و رمالان پخش کردند، سبب شد هنگام رجوع ماموران به خانه ها برای مایه کوبی، مردم در آب انبارها پنهان شوند و یا از شهر خارج شوند؛ چون که دعانویسان به مردم گفته بودند که زدن واکسن سبب ورود جن به خون آنها می شود.
این گفته در حالی است که در آن سال ها "آبله" و "وبا" و قحطی تلفات بسیاری را به همراه خود آورده بود و امیرکبیر فرمان مایه کوبی آبله در سرتاسر کشور را اعلام نموده بود.
علاوه بر آن مقاله پزشکی در سال ۱۹۹۸ در ژورنال پزشکی لنست "The Lancet" از جانب "اندرو ویکفیلد" منتشر و در آن مقاله ادعا شده بود که در واکسیناسیون سه گانه سرخک، اوریون و سرخجه (MMR)، خطر مبتلا شدن به اوتیسم وجود دارد؛ ولی بعدها مشخص شد که این پزشک بریتانیایی، با دستکاری داده ها، شواهد در ارتباط با مطالعه خویش را جعل کرده بوده و مقاله او هم از ژورنال حذف شد و بررسی های بعدی ادعای او را مردود کرد، اما اثری که این مقاله در پرهیز از واکسیناسیون در جوامع متعدد به جا گذاشت، انکارناپذیر است.
حالا در قرن بیست و یکم هستیم و مقرر است که با واکسیناسیون ۷۰ درصدی در کشور ایمنی ایجاد شود. از آنجایی که واکسن های داخلی به فاز تولید نرسیده اند، تأمین واکسن از خارج عنوان شد و جنبش های ضد واکسن بار دیگر موتور خویش را برای مخالفت با واکسیناسیون ضد این ویروس عالم گیر روشن کردند.
آنها در زمانی ادعا کردند واکسن کرونا "زنان را ریش دار" و یا "تبدیل به تمساح" می کند و در وقتی دیگر " کاشت ریزتراشه و دستکاری DNA" را مطرح نمودند. ماجرای کاشت ریز تراشه و دستکاری دی ان ای از آنجا ناشی می شود که به دنبال اعلام خبر تولید واکسن موثر در پیشگیری از سرایت ویروس کرونا، بیل گیتس به یکی از موضوعات داغ در توییتر تبدیل و ادعا شد که طرح کاشت ریزتراشه های قابل ردگیری در بدن انسان ها طرح بیل گیتس است که هیچ مدرکی برای تایید این ادعا منتشر نشده است.
ترس از اینکه واکسن کرونا بتواند در دی ان ای تغییر ایجاد نماید، یکی دیگر از شایعات است و این در شرایطی است که محققان در این حوزه اعلام نمودند واکسن بخشی از ماده ژنتیکی تک رشته ای ویروس یا RNA را در خود دارد و تزریق RNA هیچ تاثیری روی DNA سلول انسان ندارد.
ادعاهای کرونایی
به اعتقاد دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، این که از جانب گروه های ضد واکسن ادعا شده افراد بعد از تزریق واکسن کرونا بدنشان آهن ربایی می شود، چون اساس علمی ندارد، احتیاج به توضیح ندارد.
وی که با ایسنا گفتگو می کرد، با تکیه بر این که گروه های ضد واکسن از آغاز طرح مبحث واکسن کرونا فعالیت خویش را شروع کردند، این امر را بی سابقه ندانست و یادآور می شود: چنین نگاهی سابقه تاریخی در غرب، امریکا و در ایران دارد. گروه های ضد واکسن همواره هستند و ابزارهایی که برای مخالفت با واکسن به کار می برند هم متفاوت می باشد.
قانعی افزود: این گروه ها برای مخالفت با واکسیناسیون گاهی می گویند که واکسن کرونا باعث ابتلای فرد به سرطان می شود، گاهی ادعای مقطوع النسل شدن بشر را دارند و برخی اوقات هم ادعا کردند که در داخل این واکسن ها میکرو چیپس قرار دارد و برخی اوقات هم ادعا کردند که بدن آهن ربایی می شود.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به اینکه این گروه ها به زبان های مختلف مردم را ترغیب به عدم دریافت واکسن می کنند، اظهار نمود: برخی ادعا دارند که بعد از دریافت واکسن فرد فوت کرده و همینطور ادعا شده که فرد بعد از دریافت واکسن به کرونا مبتلا شده است. اگر حتی مشکل آهن ربایی شدن بدن پس از تزریق واکسن حل شود، در آینده گروه های ضد واکسن به شکل دیگری ادعاهایی دارند.
وی با تکیه بر این که گروه های ضد واکسن در فضای مجازی از ابتدا بودند، هستند و خواهند بود و در همه کشورها هم فعال می باشند، تصریح کرد: این در شرایطی است که بر مبنای دستورالعمل های جهانی تا ۷۰ درصد مردم واکسینه نشوند، این بیماری بعنوان معضل در کشور باقی خواهند ماند؛ ازاین رو نیاز است از جانب عالمان، رسانه ها و مراکز علمی دریافت واکسن ترویج شود.




منبع:

1400/03/26
10:25:45
5.0 / 5
1519
تگهای خبر: خرید , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
لباس دونی