معاون امور هنری وزارت فرهنگ مطرح كرد:
تاكید بر گسترش الگوسازی شهرها با تاكید بر مزایای فرهنگی هنری
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت معرفی و شروع به کار نخستین دوره شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر در پیامی بر گسترش الگوسازی شهرها با تاکید بر مزایای فرهنگی هنری تاکید نمود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا و به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیام سیدمحمدمجتبی در آستانه افتتاح طرح شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر آمده است: ارزش آفرینیِ فرهنگ وُهنر در واگرایی هایِ نظامِ شهری و توانمندسازیِ شهروندان، از کلیدواژه هایِ توسعه، تحرّک و رقابتِ در مدیریت شهری شمرده می شود. تبلور و تسرّیِ مهارت های فردی و استعدادهای گروهی و تبدیل آن بعنوان یک قابلیتِ شهری، می تواند با عبور از فرضیه زوالِ شهرها به پیدایش مناطقی منجر شود که بر طبق توانش هایِ جمعیتیِ خود، بازآفرینی و در ادامه یِ فرآیندهایِ رونق بخشی و متمایزسازیِ متأثر از رشد اقتصادی، به پایگاهی توریستی تبدیل گشته اند. تحققِ چنین شهر وُ تولدِ چنان شهروندانی، مرهونِ آمایشِ خلاقیت ها و سرنوشت سازی های مبتنی بر مهارت های فردی است.
حسینی در ادامه پیام یادآور شده است: طرح «شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر» با احصاء زادبوم هایِ فرهنگی در اضلاعِ این سرزمین، تمرکزِ خودرا بر ساماندهی پایدارِ صنایع فرهنگی هنری و دست سازه های بومی قرار داده و مصمّم است الگوسازی شهرها با تاکید بر مزیت های فرهنگی و هنری را گسترش دهد و بعنوان راهبردی برای «تمدن سازی» از آن سود ببرد.
شناسه شدن شهرها در طرح شبکه ی شهرهای خلاق فرهنگ و ُ هنر، بازگشت به جغرافیایی است که هر گوشه از آن به اعتبار و تجلّی یک هنر، نام و نشان داشته و میراث تاریخی آن زادبوم محسوب می شده است. خواهیم کوشید که این اتفاق، هوشمندانه با مواریث فرهنگی بیامیزد و شبکه ای تعامل خواه و تبادل پذیر بوجود آورد که مقصد آن علاوه بر آمایش سرزمین فرهنگ و هنر، هموارسازی مسیر پیدایش «تمدن نوین اسلامی» باشد.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرده است: شناسه شدن شهرها در طرح شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر، بازگشت به جغرافیایی است که هر گوشه از آن به اعتبار و تجلّی یک هنر، نام و نشان داشته و میراث تاریخی آن زادبوم محسوب می شده است. خواهیم کوشید که این اتفاق، هوشمندانه با مواریث فرهنگی بیامیزد و شبکه ای تعامل خواه و تبادل پذیر بوجود آورد که مقصد آن علاوه بر آمایش سرزمین فرهنگ و هنر، هموارسازی مسیر پیدایش «تمدن نوین اسلامی» باشد.
حسینی در انتهای پیام ابراز امیدواری کرده است تحققِ این تکلیفِ دشوار، ظرفیت های پیدا و پنهانِ فرهنگ و هنر این سرزمین را مستدل وُ مستند، احصاء کرده و به هم نَوَردی نهادهای غیردولتی و سامانه های مردم محور، امکانِ شاخص کردن شهرها، اعتبارافزایی هنرمندان و اشتغال آفرینی مبتنی بر پدیده های فرهنگی هنری فراهم شود.
آیین معرفی نخستین دوره شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر یکشنبه (پنجم اردیبهشت ماه) ساعت ۱۴: ۳۰ مجازی برگزار می گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب