برخی توقع ها موسیقی اقوام را منحرف كرده است

برخی توقع ها موسیقی اقوام را منحرف كرده است

لباس دونی: یك پژوهگشر موسیقی اقوام می گوید اعتقادی به بلیت فروشی در موسیقی نواحی ندارد.


بلیت كنسرتهای موسیقی نواحی كه در سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر در تالار سوره حوزه هنری روی صحنه می روند، ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان قیمت دارند كه در مقایسه با ژانرهای دیگر موسیقی رقمی پایین تر است.
علی مغازه ای - پژوهشگر موسیقی نواحی - در این زمینه به ایسنا می گوید: پایین بودن این قیمت ها اصلاً به ضرر موسیقی اقوام ما نیست. من فكر می كنم اصلاً نباید برای موسیقی اقوام و نواحی بلیت فروشی وجود داشته باشد چه برسد به اینكه با این عنوان ادعا شود كه با بلیت فروشی از این موسیقی ها حمایت می شود.
او ادامه می دهد: مخاطب موسیقی اقوام مانند مخاطب گونه هایی از موسیقی پاپ نیست كه به كنسرت برود تا اوقات فراغتی را به تفریح و شادی سپری كند. مخاطب موسیقی نواحی باید از قبل انتخاب گردد و مخاطب حرفه ای و آموزش دیده و آشنا با این موسیقی ها باشد.
مغازه ای اظهار می كند: از طرفی روا نیست مخاطبان موسیقی نواحی كه معمولاً دانشجویان و قسمتی از فرهیختگان جامعه هستند هزینه بالایی برای بلیت بپردازند. به شكل كلی توقع بلیت فروشی آن هم با قیمت های بالا در این نوع موسیقی اشتباه است.
این پژوهشگر موسیقی نواحی همین طور می گوید: نهادهای دولتی باید به این موسیقی یارانه بدهند و سیاست گذاری ها در این زمینه باید درست شود. عمده نتایج جشنواره ها در سال های گذشته برای موسیقی اقوام ما این بوده كه اینگونه موسیقی را از روشمندی و كاركرد واقعی خود خارج كرده و آنرا به سمت نمایش موسیقی عامه پسند بازاری نزدیك كرده است. بنا بر این امروز باید برخی توقع ها را كه موسیقی اقوام را به انحراف می كشند كنار گذاشت و به نمایش جدی این نوع موسیقی فكر كرد.
به گزارش لباس دونی به نقل از ایسنا، سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر ۲۴ تا ۳۰ بهمن برگزار می گردد.



1397/11/20
22:50:36
5.0 / 5
4561
تگهای خبر: جشنواره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
لباس دونی